Welke portalen gebruikt Inventive en hoe logt u hierop in?

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de Inventive programmatuur heeft u toegang tot diverse portalen. Hierbij moet u denken aan portalen waarbij u issues omtrent de software kunt insturen of portalen waarbij u kennisbankgegevens kunt raadplegen en/of toevoegen, maar welke portalen gebruikt Inventive en hoe logt u hierop in?
 

Ontvangen van inloggegevens
Voordat u kunt werken met de diverse Inventive portalen, ontvangt u voor deze portalen de juiste inloggegevens. Deze inloggegevens kennen standaard wachtwoorden en dienen zodoende na de eerste inlog door u te worden gewijzigd. Hieronder worden de klantportalen verder toegelicht.

Inventive PortalenOmschrijvingInlog venster ApplicatieInloggegevens

Relatie Portaal

Het Inventive Relatie Portaal wordt gebruikt voor het vastleggen en raadplegen van klantspecifieke informatie omtrent het ERP Project.

Klik op deze link om het Relatie portaal te openen

Inlognaam:
E-Mailadres


Wachtwoord: 
Ontvangen via Inventive vervolgens zelf aan te passen. Mocht u in de toekomst u wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u via de optie 'Wachtwoord vergeten' een nieuw wachtwoord aanmaken.

Kennis Portaal

Het Inventive Kennis Portaal wordt gebruikt voor het vastleggen en raadplegen van informatie FAQ's en Release Notes.

Klik op deze link om het Kennis portaal te openen

Dit portaal is vrij toegankelijk, daarom is inloggen niet vereist.
Inventive Tickets

Inventive Tickets kunnen worden geraadpleegd via de browser en worden gebruikt ten behoeve van het facturatieproces. Daarnaast wordt in tickets vastgelegd welke uitbreidingen en bugfixes er zijn gedaan in de Inventive software.

Klik op deze link om Inventive tickets te raadplegen

Inlognaam:
E-Mailadres


Wachtwoord: 
Ontvangen via Inventive vervolgens zelf aan te passen. Tevens vindt er hier een dubbele authenticatie middel een dagcode in de e-mail plaats.

Mocht u in de toekomst u wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u via de optie 'Wachtwoord wijzigen' een nieuw wachtwoord aanmaken.