Hoe richt ik de handscanner functie Foto koppelen aan artikel in, in Inventory App?

Als u gebruik maakt van een grote hoeveelheid artikelen, dan kan het handig zijn om van ieder artikel een foto te maken en te koppelen aan het artikelrecord in de Inventive applicatie. Deze koppelactie kan het best worden uitgevoerd door uw magazijnmedewerkers omdat zij duidelijk weten welke foto bij welk artikel hoort. In de Inventive applicatie heeft u de mogelijkheid om via een handscanner foto's te koppelen aan een artikel, maar hoe richt u de handscanner functie Foto koppelen aan artikel in, in de Inventory App? 

Aanzetten van DNA functies
Voordat u gebruik kunt maken van de functie 'Foto koppelen artikel' in de Inventive Inventory app, dienen er diverse functies te worden aangezet waaronder de functies 'Handscanner App' en 'Foto koppelen artikel'. U dient hiervoor contact op te nemen met Inventive. Nadat de functies kunnen worden gebruikt, dient u de rechten toe te kennen aan de juiste gebruikersgroepen. 
 

Toekennen van rechten aan gebruikersgroepen
Nadat de functies beschikbaar zijn gemaakt voor uw administratie, dient u rechten toe te kennen aan gebruikersgroepen om deze nieuwe functies te kunnen gebruiken. Om de rechten voor een scanner aan te maken, dient u eerst een gebruikersgroep voor de scanner aan te maken. De wijze waarop u dit doet, kunt u vinden in het desbetreffende kennisbankartikel. Nadat de gebruikersgroep is aangemaakt, kunt u de rechten toekennen op het tabblad 'Functie privileges & eigenschappen' (zie afbeelding 1, punt 1). U zet vervolgens de rechten aan voor de functies 'Handscanner App' (zie afbeelding 1, punt 2) en 'Handscanner Foto koppelen aan artikel' (zie afbeelding 1, punt 3). Na het invoeren van de rechten klikt u op de accepteerbutton en heeft u de rechten toegekend. 


Instellen van voorkeuren 
Onder de functie 'Productie voorkeuren administratie' kunt u invoeren aan welke 'Documentgroep' de foto's van de artikelen dienen te worden gekoppeld. Als u nog geen documentgroep beschikbaar heeft, dient u deze aan te maken in de functie Documentgroepen. De wijze waarop u dit aanmaakt, kunt u terugvinden in het desbetreffende kennisbankartikel. U opent de functie en selecteert onder het kopje 'Handscanner' de optie 'Foto koppelen: Documentgroep artikelen'. Vervolgens verschijnt er onder de tabel de mogelijkheid om een standaard documentgroep te selecteren waarin de foto's worden geplaatst (zie afbeelding 2, punt 1). Indien u geen standaard documentgroep wilt selecteren, dan kiest u simpelweg geen documentgroep. 
 

Gebruikersartikel
Na het aanmaken van bovenstaande onderdelen, heeft u de inrichting afgerond en kunt u daadwerkelijk starten met het werken in de functie. Meer informatie over de werking van deze functie kunt u vinden in het desbetreffende kennisbankartikelAfbeelding 1


Afbeelding 2