Hoe kan ik mijn inlog wachtwoord aanpassen voor de Inventive Web App?

Om de eerste keer in te loggen in de Inventive Web App, heeft u vanuit Inventive of uw systeembeheerder een inlognaam en wachtwoordgegevens ontvangen. Vanaf de tweede keer dat u inlogt heeft u de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te vragen of om uw wachtwoord te wijzigen, maar hoe kunt u uw inlog wachtwoord aanpassen voor de Inventive Web App?
 

Wijzigen wachtwoord Web App
Om uw wachtwoord te kunnen wijzigen, ziet u onder de invoervelden de optie 'Wachtwoord wijzigen' (zie afbeelding 1, punt 1). Vervolgens verschijnen meerdere invoervelden. U dient hierbij uw gebruikersnaam of e-mailadres (zie afbeelding 2, punt 1) en uw oude wachtwoord (zie afbeelding 2, punt 2) in te voeren. Daarna kunt u het nieuwe gewenste wachtwoord invoeren (zie afbeelding 2, punt 3). Zodra u de gegevens heeft ingevoerd, klikt u op de button 'Wachtwoord wijzigen' (zie afbeelding 2, punt 4). Hierna wordt u wachtwoord gewijzigd en kunt u met het nieuwe wachtwoord inloggen in de Inventive applicatie. 
 

Nieuw wachtwoord aanvragen
Mocht u het wachtwoord om in te loggen niet meer weten, dan heeft u de mogelijkheid om een geheel nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit kunt u doen door te klikken op de optie 'Nieuw wachtwoord aanvragen' (zie afbeelding 1, punt 2). Om een nieuw wachtwoord aan te vragen dient u, uw gebruikersnaam in te voeren (zie afbeelding 3, punt 1) en op de optie 'Wachtwoord aanvragen' te klikken (zie afbeelding 3, punt 2). Vervolgens wordt er door Inventive een geautomatiseerde mail naar u gestuurd met daarin het nieuwe wachtwoord. Afbeelding 1


Afbeelding 2


Afbeelding 3