Hoe kan ik mijn inlog wachtwoord aanpassen voor de Inventive Desktop App?

Om de eerste keer in te loggen in de Inventive Desktop App, heeft u vanuit Inventive of uw systeembeheerder een inlognaam en wachtwoordgegevens ontvangen. Vanaf de tweede keer dat u inlogt heeft u de mogelijkheid om uw wachtwoord te wijzigen, maar hoe kunt u uw inlog wachtwoord aanpassen voor de Inventive Desktop App?

Om uw wachtwoord te kunnen wijzigen, dient u eerst de Inventive applicatie te openen. Het invoerscherm wordt getoond en om uw wachtwoord te wijzigen, klikt u op de 'Nieuw wachtwoord aanvragen' button (zie afbeelding 1, punt 1). Na het klikken op deze optie, verschijnt er een invoerscherm waarin u zowel het nieuwe als het oude wachtwoord dient in te voeren (zie afbeelding 1, punt 2). Als u de gegevens heeft ingevoerd, klikt u op de 'Accepteer' button waarna uw wachtwoord wordt gewijzigd en u met het nieuwe wachtwoord kunt inloggen in de Inventive applicatie. 

Let op! Als u gebruik maakt van de Inventive Online applicatie dan dient uw nieuwe wachtwoord te voldoen aan enkele eisen, waaronder:

  • Minimaal 8 tekens;
  • Maximaal 30 tekens;
  • Minimaal 2 getallen;
  • Minimaal 1 hoofdletter;
  • Het wachtwoord mag geen delen van de gebruikersnaam bevatten.
  • Tevens is het aantal foutieve inlogpogingen beperkt. Als u drie maal een foutief wachtwoord invoert, dient u twee uur te wachten voordat u opnieuw een inlogpoging kunt starten.

 

Nieuw wachtwoord aanvragen
Als u, uw wachtwoord bent vergeten of reeds meerdere keren een foutief wachtwoord heeft ingevoerd en een nieuw wachtwoord wil aanvragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw applicatiebeheerder of met de Inventive Support afdeling. Afbeelding 1