Hoe kan ik inloggen in de Inventive Desktop App?

Om gebruik te kunnen maken van Inventive dient u in te loggen in de Inventive applicatie. Om in te loggen in deze Inventive variant, dient u te klikken op de applicatie/RDP App op uw computer. Zodra de applicatie is gestart, krijgt u een openingsscherm te zien. 

Inloggen en dagcode
U voert hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in, zodat u kunt inloggen in het systeem (zie afbeelding 1, punt 1). De gebruikersnaam die wordt ingevoerd is gelijk aan uw persoonlijke e-mailadres en het wachtwoord dat u van Inventive of van uw applicatiebeheerder heeft ontvangen. Aangeraden wordt om na de eerste inlog uw wachtwoord te wijzigen. Meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord kunt u vinden in het desbetreffende kennisbankartikel.

Nadat uw inloggegevens correct zijn ingevoerd, klikt u op de 'Login' button (zie afbeelding 1, punt 2). Afhankelijk van uw instellingen, volgt een scherm waarin u een dagcode dient in te voeren (zie afbeelding 2, punt 1). De dagcode wordt verstuurd naar uw persoonlijke e-mailadres en moet worden ingevoerd om de veiligheid van uw Inventive applicatie te garanderen. De dagcode is de gehele dag geldig. Als de dagcode na invoer juist is bevonden, wordt u ingelogd in uw Inventive administratie. 


Afbeelding 1


Afbeelding 2