Hoe kan ik de Inventive-Google agenda synchronisatie instellen op een iOS device?

Na het instellen van de  Google Agenda synchronisatie in uw Inventive applicatie dient u de synchronisatie ook in te stellen op uw mobiele device. De wijze waarop u dit instelt, kan per device verschillen, maar hoe realiseert u dit op een iOS device?
 

Om de synchronisatie in te stellen, dient u het menu 'Instellingen' te openen, waarna u de optie 'Agenda' selecteert (zie afbeelding 1, punt 1). In het scherm dat opent, kiest u vervolgens voor de optie 'Accounts' (zie afbeelding 1, punt 2) waarna u kiest voor de optie 'Nieuwe Account' (zie afbeelding 2, punt 1). U ziet een keuzelijst van applicaties die u kunt toevoegen. U kiest voor de optie 'Google' (zie afbeelding 2, punt 2).
 

Hierna dient u, uw Google Accountgegevens in te voeren (zie afbeelding 3, punt 1 en 2). Let op dat u hierbij de accountgegevens gebruikt die u heeft opgegeven bij het instellen van de Google Agenda synchronisatie in uw Inventive applicatie. Na de invoer van uw gegevens, wordt er een scherm geopend waarin het nieuwe Google account is toegevoegd aan de accounts (zie afbeelding 4, punt 1). 
 

Door op het account te klikken (zie afbeelding 4, punt 1) worden de synchronisatie instellingen getoond (zie afbeelding 4, punt 2). U kunt hier selecteren welke gegevens er dienen te worden gesynchroniseerd. Om de agenda te synchroniseren dient u de optie 'Agenda's' aan te zetten (zie afbeelding 4, punt 2). Na het uitvoeren van deze instellingen is uw agenda gesynchroniseerd en worden in uw agenda alle agenda afspraken uit Inventive getoond (zie afbeelding 5, punt 2). In de agenda instellingen kunt u er vervolgens voor kiezen om Inventive afspraken te verbergen. Dit doet u door in de agenda instellingen het vinkje weg te halen bij de optie 'Inventive' (zie afbeelding 5, punt 1).


Afbeelding 1


Afbeelding 2


Afbeelding 3


Afbeelding 4


Afbeelding 5