Hoe kan ik de Inventive-Google agenda synchronisatie instellen op een Android device?

Na het instellen van de Google Agenda synchronisatie in uw Inventive applicatie dient u de synchronisatie ook in te stellen op uw mobiele device. De wijze waarop u dit instelt, kan per device verschillen, maar hoe realiseert u dit op een Android device?
 

Om de synchronisatie in te stellen, dient u het menu 'Instellingen' te openen. U kunt dit doen door op het tandwiel te klikken (zie afbeelding 1, punt 1). In het scherm dat opent, kiest u voor de optie 'Accounts' (zie afbeelding 1, punt 2) waarna u kiest voor de optie 'Account toevoegen' (zie afbeelding 2, punt 1). U ziet een keuzelijst van applicaties die u kunt toevoegen. U kiest voor de optie 'Google' (zie afbeelding 2, punt 2).
 

Hierna dient u, uw Google accountgegevens in te voeren (zie afbeelding 3, punt 1 en 2). Let op dat u hierbij de accountgegevens gebruikt die u heeft opgegeven bij het instellen van de Google Agenda synchronisatie in uw Inventive applicatie. Na de invoer van uw gegevens, dient u akkoord te gaan met de servicevoorwaarden en het privacy beleid van Google. U doet dit door te drukken op de optie 'Accepteren' (zie afbeelding 4, punt 1). Hierna controleert Google de gegevens. Zodra dit is goedgekeurd, wordt er een scherm geopend, waarin het nieuwe Google account wordt toegevoegd en gesynchroniseerd (zie afbeelding 4, punt 2). 
 

Door op het e-mailadres te klikken (zie afbeelding 4, punt 2), worden de synchronisatie instellingen getoond (zie afbeelding 5, punt 1). U kunt hier selecteren welke gegevens er dienen te worden gesynchroniseerd. Om de agenda te synchroniseren dient u de optie 'Agenda synchroniseren' aan te zetten (zie afbeelding 5, punt 2). Na het uitvoeren van deze instellingen is uw agenda gesynchroniseerd en worden in uw agenda alle agenda afspraken uit Inventive getoond (zie afbeelding 5, punt 3). 
 


Afbeelding 1


Afbeelding 2


Afbeelding 3


Afbeelding 4


Afbeelding 5