Welke buttons op regelniveau zijn er in de Inventive Web App?


Naast de hoofdmenu en de functie menu buttons, kent Inventive ook op record/regelniveau een aantal specifieke buttons. De aanwezige buttons kunnen per functie verschillen, maar hieronder worden alle mogelijke buttons toegelicht. 

 • Selecteer button (zie afbeelding 1, punt 1) 
  Door op de eerste button te klikken, selecteert u een record. U kunt op deze wijze meerdere records tegelijk selecteren en vervolgens een subselectie maken door in de menu-functiebalk op de 'Subselectie' button te klikken.
   
 • Open button (zie afbeelding 1, punt 2)  
  Door op de 'Open' button te klikken, opent u de detailweergave van het record. 
   
 • Favorieten button (zie afbeelding 1, punt 3)  
  Door de 'Favorieten' button te selecteren, voegt u een record toe aan uw favorietenlijst. Door in het hoofdmenu vervolgens op de 'Favorieten' button te klikken, opent u de favorietenlijst. Let op! U ziet alleen de favorieten binnen een functie. De favorietenlijst kunnen zodoende verschillen per functie. 
   
 • Relateer button (zie afbeelding 1, punt 4) 
  Door te klikken op de 'Relateer' button ziet u een lijst van gerelateerde functies waarin informatie beschikbaar is over het desbetreffende record. Wilt u meer weten van een leverancier met betrekking tot crediteurenposten, dan klikt u op deze button en selecteert u de post crediteurenposten. U kunt via deze button naar alle mogelijke functies in het pakket verwijzen. U dient hiervoor echter wel de rechten van alle functies te bezitten en er dient informatie binnen die functie beschikbaar te zijn. 
   
 • Verwijder button (zie afbeelding 1, punt 5)
  Door te klikken op de 'Verwijder' button, verwijdert u het desbetreffende record definitief.

 • iNotes button (zie afbeelding 1, punt 6)
  Door op de 'iNote' button te klikken, kunt u communicatie opstarten omtrent het desbetreffende record via de iNote functionaliteit.  Afbeelding 1