Welke buttons op functieniveau zijn er in de Inventive Web App?

De Inventive applicatie kent diverse functie menubuttons, die zijn te gebruiken binnen functies. Hier onder vallen buttons waarmee u door records/pagina's kunt bladeren, maar ook buttons waarmee u een selectie kunt maken. De aanwezige buttons kunnen per functie verschillen, maar hieronder worden alle mogelijke buttons toegelicht.
 

 • Terug naar lijstweergave button (zie afbeelding, punt 1)
  Als u de detailweergave wilt verlaten, drukt u op deze button. U komt vervolgens weer terecht in de lijstweergave.  
   
 • Pijl buttons (zie afbeelding, punt 2 & 3)
  Via de pijl buttons kunt u in de lijstweergave snel en makkelijk schakelen tussen de diverse pagina's met informatie. Per pagina worden er 50 records getoond. Indien u beschikt over meer records, krijgt u automatisch de mogelijkheid om via de pijlen te schakelen tussen de pagina's. 

  Ook binnen de detailweergave van een record kunt u door middel van de pijlbuttons schakelen tussen records. Hierbij schakelt u dus niet langer tussen pagina's, maar schakelt u door naar het volgende of vorige record. 

 • Nieuw button (zie afbeelding, punt 4)
  Via de 'Nieuw' button kunt u een nieuw record aanmaken en toevoegen aan uw administratie.  

 • Open geselecteerd record button (zie afbeelding, punt 5)
  Als u een record selecteert, kunt u de detailweergave openen door na het selecteren op de open button te klikken. U kunt een record ook openen door te dubbelklikken op het desbetreffende record of door op de open button op regelniveau te klikken.  

 • Powerlist button (zie afbeelding, punt 6)
  Via de Powerlist button kunt u een Powerlist samenstellen. De Powerlist is een handige tool om gegevensvelden te sorteren naar uw behoefte. Zijn bijvoorbeeld adressen voor u belangrijk, dan plaatst u deze gegevens als eerste kolom in de Powerlist. Meer informatie omtrent de werking van de Powerlist kunt u vinden in het desbetreffende kennisbankartikel.

 • Powersearch button (zie afbeelding, punt 7)
  Via de Powersearch button kunt u een zoekopdracht aanmaken. De Powersearch is een handige tool om snel gegevens terug te vinden in uw database. Meer informatie omtrent de werking van de Powersearch kunt u vinden in het desbetreffende kennisbankartikel

 • Ververs button (zie afbeelding, punt 8)
  Via de ververs button kunt u de pagina verversen/refreshen, zodat nieuw ingevoerde of gewijzigde informatie direct wordt verwerkt in de resultaten. 

 • Toon favorieten button (zie afbeelding, punt 9)
  Indien u informatie van bijvoorbeeld specifieke relaties veelvuldig gebruikt, kunt u deze aan vinken als een favoriet. Door op de Favorieten button te klikken, opent er een lijstweergave waarin alle door u als favoriet bestempelde records worden getoond. 

 • Selectie button (zie afbeelding, punt 10)
  Als u binnen een lijstweergave bijvoorbeeld maar vier records wilt zien, dan selecteert u eerst deze vier records. Door vervolgens op de selectie button te klikken wordt de lijstweergave teruggebracht naar de vier geselecteerde records.  

 • Alle records button (zie afbeelding, punt 11)
  Mocht u eerder een selectie van uw lijstweergave hebben gemaakt, dan kunt u deze actie ongedaan maken door te klikken op de alle records button. Alle records die beschikbaar zijn worden vervolgens opnieuw getoond in de lijstweergave. 

 • Web verzoeken/rapportage button (zie afbeelding, punt 12)
  Via de web verzoeken button kunt u door u aangevraagde rapportages terugvinden. Deze rapportages kunt u vervolgens downloaden in PDF formaat. Uw genereerde rapportages kunt u altijd terug vinden binnen deze functie. 

 • Verwijder record button (zie afbeelding, punt 13)
  Door te klikken op de verwijderbutton, verwijdert u het record definitief.
   
 • iNote communicatie button (zie afbeelding, punt 14)
  Door op de iNote button te klikken, kunt u communicatie opstarten omtrent het desbetreffende record. 

 • Slot button (zie afbeelding, punt 15)
  Om een record aan te kunnen passen, dient u eerst op de slot button te klikken. Hiermee 'opent' het record zich en kunt u wijzigingen maken in het record.  

 • Annuleer button (zie afbeelding, punt 16)
  Door op de annuleer button te klikken, annuleert u gedane wijzigingen en keert u terug naar de lijstweergave.

 • Accepteer button (zie afbeelding, punt 17)
  De accepteer button is alleen zichtbaar, indien u het record heeft geopend door middel van de slot button of als u een nieuw record invoert. Als u vervolgens uw wijzigingen heeft doorgevoerd, klikt u op de accepteer button om u wijzigingen definitief door te voeren. 

 • Zoeken in geïndexeerde velden (zie afbeelding, punt 18)
  Indien u de lijstweergave binnen een functie heeft geopend, ziet u onder de functie button balk een zoekveld staan. Door hier een zoekterm in te typen, wordt er binnen alle geïndexeerde velden, waaronder bijvoorbeeld een naamveld gezocht naar de ingetypte zoekterm.