Inventive Apps

Altijd en overal je werk kunnen doen, zonder afhankelijk te zijn van plaats, tijd en werkplek. Mobiel werken is een trend, die niet meer weg te denken is in het zakelijke leven. Bedrijven zijn afhankelijk geworden van mobiele technologie, om zaken te kunnen doen, wat zorgt voor nieuwe wijzes van communiceren, werken en samenwerken. Met behulp van mobiele apparaten en online software kunnen medewerkers ook onderweg of op een flexibele werkplek werken. Dankzij de diverse Inventive apps is het nu ook mogelijk om de Inventive ERP Software te gebruiken op broekzakformaat! 

In het onderstaande schema ziet u de apps, die Inventive aanbiedt aan haar partners en die u kunt toepassen op het ERP Platform. Inventive distribueert haar apps via haar website. Dit biedt Inventive extra flexibiliteit in het aanbieden van diverse app versies in combinatie met de beschikbare Inventive Desktop App versies die zijn gedistribueerd onder haar relaties. Voor u als klant houdt dit in, dat u om de Inventive apps te kunnen gebruiken, enkele extra handelingen op uw device dient uit te voeren. Meer informatie hierover kunt u vinden in de desbetreffende kennisbankartikelen. 

Let op! Aangezien Inventive haar apps via haar website aanbiedt, dienen de certificaten van de iOS apps jaarlijks te worden vernieuwd. In 2017 dienen de apps te worden vervangen voor 12 oktober 2017. Inventive raadt aan de iOS apps tijdig te vervangen om zo een correcte werking te garanderen. In het onderstaande schema zijn de nieuwste iOS apps toegevoegd, zodat deze weer zijn gecertificeerd voor een nieuw jaar. Meer uitleg hierover kunt u vinden in de desbetreffende iOS kennisbankartikelen. 

AppSysteemInventive versieDownloadKennisbank
ERP AppiOS
(Geldig t/m oktober 2018
8.2
Android8.2

Inventory AppiOS
(Geldig t/m oktober 2018
8.2

Powerbrowser AppiOS
(Geldig t/m oktober 2018
8.2